Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
Ecoteco.eu:n käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Ecoteco.eu / Oy AIT Nordic Ltd
Mustionkatu 8, 20750 Turku

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Ecoteco.eu:n verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva
ecoteco.eu:n verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: – Henkilötiedot – Yhteystiedot – Tunnistautumis- ja käyttötiedot – Muut Käyttäjän itse antamat tiedot. Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Käyttäjärekisterin tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin eikä kolmansille osapuolille ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS
Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Ecoteco.eu / Oy AIT Nordic Ltd, Mustionkatu 8, 20750 Turku.

Ecoteco.eu:n osallistumis- ja kilpailusäännöt ja -ehdot

KILPAILUUN EI LIITY OSTOPAKKOA

1. Pääsy kilpailuun edellyttää Ecoteco.eu:n ja osallistujan noudattavan yhteisiä pelisääntöjä
2. Ecoteco.eu:n tarjoamaa tuotepalkintoa ei voi vaihtaa esimerkiksi rahaksi tai toiseen palkintoon. Palkinto on mainittu erikseen kilpailun yhteydessä ja se toimitetaan voittajalle sellaisenaan, kuten palkintokuvauksessa on ilmoitettu.
3. Ecoteco.eu toimittaa palkinnon postin kautta, ellei erikseen noudosta sovita.
4. Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen perusteella, palautuu palkinto uudelleen arvottavaksi.
5. Ecoteco.eu:n työntekijät sekä perheen jäsenet eivät saa osallistua tai voittaa palkintoa.
6. Ecoteco.eu:llä on lupa käyttää voittajan nimeä esimerkiksi kilpailun jälkimarkkinoinnissa.
7. Ecoteco.eu arpoo voittajan ja kertoo myös voitosta voittajalle henkilökohtaisesti.
8. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Osallistujalta huomioidaan vain yksi osallistuminen kilpailuun.
9. Kilpailuun osallistuneiden tulee käyttää omaa nimeään. Mikäli joku esiintyy toisella nimellä, voi hän menettää palkinnon.
10. Ecoteco.eu pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

korkein luottoluokitus

Verkkokaupan tuotteita myy

www.ecoteco.eu / Oy AIT Nordic Ltd.

y-tunnus 0591574-4

Myymme tuotteita
Täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt ecoteco.eu -verkkokaupan yleiset ehdot.

Ennakkomaksu
Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Käsittelemme tilauksen, kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Toimitusaika ja toimituskulut

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen.

Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteiden mahdolliset toimituskulut on mainittu jokaisen tuotteen kohdalla erikseen.Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Kuljetusliike ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen toimitusta ja sovitaan toimituksen yksityiskohdat: tarkka toimituspaikka ja –aika sekä sovitaan mahdollisista muista erityistoiveista. Näin toimitusaikataulu on tiedossa eikä toimitusta tarvitse odotella turhaan.

Rahdit mannersuomeen: (Poislukien Lapin lääni, Kainuu, Pohjoiskarjala ja Ahvenanmaa, kysy erikseen rahtia, Anders, puh: 040 900 9580)

Säiliö; rahti 99 € sis alv
Lisäsäilö; rahti 99 € sis alv
Ecoteco normi: rahti 149 € sis alv
Ecoteco XL: rahti 179 € sis alv

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain ja ainoastaan alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kustannukset.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
• asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
• pankkitilinumerosi
• sekä kopio verkkokaupan tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

3P Logistiikka
Tehtaantie 16
60100 Seinäjoki

Puh: 044 243 1030

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi toimittajaan tai numeroon 044 243 1030.

Oy AIT Nordic Ltd
Mustionkatu 8
20750 Turku

Puh: 040 900 9580

Vioittuneista osista on toimitettava valokuva. Vioittuneet osat pääsääntöisesti korvataan uusilla.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut rahdissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin toimittajalle.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Oy AIT Nordic Ltd. käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.